Brandwerende & Inbraakwerende Kluis Kopen

Published Dec 26, 20
5 min read

Kluis Kopen? Kluis Kopen Met Service

Bij deze test is een valtest gedaan, maar deze is niet verplicht.[_/su_spoiler]De Europese EN 1047-1 normKluizen die volgens deze norm getest worden, zijn getest bij een temperatuur van ruim 1090°C. Daarnaast worden ze ook nog onderworpen aan een valtest van ruim 9 meter. Ook vindt er nog een afkoelperiode plaats.[_/su_spoiler][_/su_accordion].

Een brandwerende kluis kopen is een verstandige keuze als u kiest voor optimale bescherming van persoonlijke items. Brand is namelijk afschuwelijk en valt helaas niet altijd te voorkomen. Het is daarom van groot belang om kostbare privé eigendommen veilig op te bergen, ergens waar vuur en hitte buiten de deur kan worden gehouden.

De brandkluizen in ons assortiment bieden voor minimaal een uur lang bescherming tegen hoge temperaturen. Een brandkluis biedt natuurlijk ook bescherming tegen diefstal. Bij de aanschaf van een brandwerend kluisje denkt men vaak alleen aan de inbraakveiligheid. Maar een elektronische kluis is lang niet altijd brandveilig. Ze doorstaan misschien wel tijdelijk de vlammen, maar de inhoud is door de extreme hitte waarschijnlijk binnen een kort tijdsbestek al verloren gegaan.

Kluis Kopen - Kluizen En Brandkasten

Een brandkast kopen zorgt ervoor dat je eigendommen met bijvoorbeeld veel emotionele waarde kunt beschermen tegen een alles vernietigende brand. Tevens is een brandwerende kluis ook dé oplossing voor het beschermen van al uw zakelijke eigendommen zoals ordners voorzien van administratie, contracten en aktes. Kies in dit geval voor een documentkluis.

Ze zijn uitgevoerd met een dubbele wand met daartussen gasbeton om de temperatuur in de kluis zo lang mogelijk op een respectabel niveau te houden. Een brandwerende kluis is dan ook zeker niet een "normale" kluis. Los van het feit dat deze warmte voor bepaalde tijd buiten de deur kan houden, zorg je er tevens voor dat dieven geen kans maken.

Daarom is een brandwerende kluis voor thuis een absolute aanrader! Een brandvrije kluis zorgt ervoor dat uw waardevolle papieren en kostbaarheden beschermd wordt tegen de brand. Een brandwerend kluisje is speciaal gebouwd om de goederen voor een bepaalde tijdsduur te beschermen. Een kleine brandwerende kluis biedt voor minimaal 1 uur bescherming en is geschikt voor zowel thuis als op kantoor.

Brandwerende Kluis Kopen

Bij ons kun je verschillende formaten brandkasten kopen. Op Kluis-kopen. nl kun je terecht voor een ruim assortiment kluizen van goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Een goede service of hulp bij vragen hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarnaast proberen we je via onze website al zo veel mogelijk informatie te verschaffen over onze producten en ons bedrijf.

Een brandveilige kluis kopen kan heel eenvoudig online en een account aanmaken is bij ons niet nodig. Je betaalt geen verzendkosten. Plaats je de bestelling op een werkdag voor 16. 00 uur, dan verzenden wij de brandwerende kluis nog dezelfde dag, mits voorradig, vanuit onze eigen magazijn. Een kluis kopen kan eenvoudig en snel op Kluis-kopen.

Als u op zoek bent naar een brandveilige kluis om contant geld, waardevolle bezittingen, documenten en/of archieven te beschermen tegen de vervelende gevolgen van brandschade, dan is het belangrijk om een goede brandwerende kluis te kiezen. De brandwerendheid van een kluis wordt uitgedrukt in 30, 60, 90 en 120 minuten.

Kluis Kopen? Kluis Kopen Met Service

Ook zorgt een datakluis er voor dat de luchtvochtigheid onder de 85% blijft om beschadigen te voorkomen (brandwerende kluis). 177°C voor papieren documenten, archieven, certificaten, paspoorten et cetera. Een goede brandwerende kluis is uitgebreid getest volgens stricte Europese normeringen om zo de brandwerendheid te kunnen garanderen. Gebaseerd op de resultaten wordt een kluis gecertificeerd voor een maximale waardeberging.

In uw zoektocht naar een goede brandwerende kluis zal u ongetwijfeld de norm DIN 4102 tegenkomen. Belangrijk om te weten is dat kluizen met deze aanduiding niet getest zijn en dus slechts een beperkte brandwering bieden! DIN 4102 betekend dat er gebruik is gemaakt van brandvertragende vulling. In de praktijk biedt dit niet dan 5 minuten bescherming.

Kluis kopen? Kluis kopen met service - kluiszorg.nlkluiszorg.nlKleine brandwerende kluis Populair mini Kluizen.nlkluizen.nl · Op voorraad


Denk hierbij aan de tijd die de brandweer nodig heeft om de plaats te bereiken. Een brandkast biedt niet standaard goede inbraakwerende bescherming. Dit heeft te maken met de constructie eisen. Een brandkluis wordt primair gebouwd met het doel de interne temperatuur onder het kritieke punt te houden. Met dit doel wordt de behuizing opgebouwd en gevuld met beschermende maatregelen.

Brandwerende Kluis Kopen - Brandkasten - Securitywebshop

Een goede inbraak- en brandwerende kluis beschikt dan ook over twee certificaten: Een certificaat voor brandwerendheid: 30/60/90/120 minuten brandveilig voor papier of data media Een certificaat voor inbraakwerendheid: EN 14450 of EN 1143-1 Gebruik de indicatie waardeberging om de juiste inbraakwerende bescherming te selecteren zodat u de inhoud ook kunt verzekeren.

Een kleine kluis (tot 1000kg) loopt serieus risico om in zijn geheel mee te worden genomen. Een brandwerende kluis kan alleen verankerd worden via de bodem. Maak hier altijd gebruik van. Verankeren in de wand is niet mogelijk, omdat een brandwerende kluis nooit verankeringsgaten in de achterkant heeft om de brandwerendheid niet aan te tasten.

Met een breed scala aan verschillende brandwerende kluizen en brandkasten kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen de verschillende kluissoorten die worden aangeboden. Hieronder vindt u een overzicht van alle brandwerende kluissoorten die door ons worden aangeboden met daarbij het primaire doel waarvoor ze gebruikt dienen te worden: Brandwerende archiefkasten zijn ideaal voor gebruik in een bedrijfspand of kantoor en zijn geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld ordners en bedrijfsarchieven.

Van Den Hoven - Brandwerende Kluis

Bovendien levert een archiefkast bescherming tegen indringers door middel van een sleutel- of elektronisch slot. Brandwerende boxen zijn kleine brandkasten die een basis bescherming tegen brand leveren. Een brandwerende box is geschikt om waardevolle documenten, data of kostbaarheden in op te bergen. Bovendien hebben de meeste boxen een geïntegreerde handgreep zodat de box gemakkelijk kan worden verplaatst - brandkast .

Door het ladesysteem met hangmappen kunt u de documenten gemakkelijk organiseren zoals in een normale ladekast. Bovendien is elke lade afzonderlijk van elkaar worden afgesloten. Datakluizen bieden brandwering tegen al uw data. Data is veel kwetsbaarder tegen beschadiging door brand dan documenten. Alle soorten informatiedragers zoals tapes, negatieven, DVD's, CD-rom's, USB-sticks en andere dragers die digitale media bevatten worden beschermd.

Navigation

Home

Latest Posts

Camperverhuur Aan De Vecht

Published Feb 23, 22
6 min read

Damesmode Ijsselstein

Published Oct 20, 21
6 min read

Stout! Jeans

Published Sep 19, 21
5 min read